Ezt a tortát már a húsvétra hangolódás jegyében készítettem. Madame Loulou bio répatorta keverékét használtam hozzá illetve szintén Madam Loulou mascarponekrémét. Így roppant egyszerű és gyors volt az egész... meg persze látványos és finom is. :) .
Először a tortát készítettem el a csomagoláson lévő instrukciók szerint: A vajat a cukorral kikevertem. Beletettem a 4 db tojást illetve a lisztkeveréket, végül pedig a reszelt répát. 165 fokon légkeveréses sütőben sütöttem. A csomagolás 50 percet ír, de nekem ennél picit többre volt szükségem. Érdemes tűpróbát végezni a közepén 50 perc után.
18-20 cm-es tortaformához
1 csomag Madame Loulou bio répatorta keverék
100 gramm cukor
150 gramm margarin
4 tojás
150 gramm reszelt répa
1 csomag Madame Loulou mascarpone krém
375 ml tejszín (30%-os)