AvatarSzerzőadmin
NehézségKezdő

A mai sütihez egy korábbi receptemben egy az egyben lecseréltem a lisztet rizsliszre. Ez egy kevert tészta, szóval kb. bármilyen liszttel tökéletesen működik.
A mascarpones tejszínhabbal (és kandírozott répával) a tetején pedig egész ünnepi külseje lett! 🙂

adagok1 Serving

A tésztához
A krémhez
A kandírozott répához

1

A tésztához a hozzávalókat egy robotgéppel alaposan kikeverem. Szilikonos muffin formában megsütöm. 180 fokon 20 perc alatt kész is. Ebből a mennyiségből 12 db lesz.

2

A habtejszínt a mascarponeval egy habverővel felverem. Ízlés szerint mehet bele 1-2 ek porcukor is (illetve a bátortalanabbaknak habfixáló, de szerintem ez nem feltétlen szükséges)
A kész, kihűlt muffinokra nyomjuk nyomózsákkal (vagy annak hiányában egy zacskó csücskét kivágjuk és azzal)

3

A tetejére kerülhet egy kis kandírozott répa. Ehhez a reszelt répát a cukorral és a vízzel lassú tűzön kb. 20 perc 20 Perc alatt összefőzzük.

Kategória

Hozzávalók

A tésztához
A krémhez
A kandírozott répához

Elkészítés

1

A tésztához a hozzávalókat egy robotgéppel alaposan kikeverem. Szilikonos muffin formában megsütöm. 180 fokon 20 perc alatt kész is. Ebből a mennyiségből 12 db lesz.

2

A habtejszínt a mascarponeval egy habverővel felverem. Ízlés szerint mehet bele 1-2 ek porcukor is (illetve a bátortalanabbaknak habfixáló, de szerintem ez nem feltétlen szükséges)
A kész, kihűlt muffinokra nyomjuk nyomózsákkal (vagy annak hiányában egy zacskó csücskét kivágjuk és azzal)

3

A tetejére kerülhet egy kis kandírozott répa. Ehhez a reszelt répát a cukorral és a vízzel lassú tűzön kb. 20 perc 20 Perc alatt összefőzzük.

Répatorta cupcake