Csokis diós zabkeksz
április 12, 2019
Hajdinás-zablisztes kenyér
április 19, 2019

Itt az eperszezon és hétvégén a kislányom valami epres sütit szeretett volna. Ennél gyorsabb nem jutott eszembe. Ráadásul mindig a krémet eszi ki mindenből, szóval a piskótát nem akartam túlzásba vinni. :) .


A két tojásból megcsináljuk a piskótát. Ebből a mennyiségből egy 18 cm-es tortaformához lesz elég. Megvárjuk, hogy kihűljön.


A mascarpone krémet a csomagon látható leírás szerint elkészítjük: kézi mixerrel kikeverjük a 375 ml tejszínnel (nálam most vegyesen volt főző és habtejszín). A hűtőben pihentetjük fél órát. Végül összeállítjuk a tortát: a piskótát visszarakjuk a formába. Körberakjuk eperrel. Beletöltjük a krémet és a tetejét is díszítjük kedvünkre eperrel.
A receptben felhasznált alapanyagokat megvásárolhatod a következő címen: www.allergiamentesen.hu

A recept elkészülését támogatta:

Epres mascarponés torta
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa neked. Data Protection Policy.
Tovább